00 386 51 661 050 Gregor
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

facebook youtube Delfin charter on instagram

Nova baza Marina Punat, KRK

Nova baza ponuja nove jadralske poti, ki združujejo divjo in neobljudeno naravo ob obalah mitične Istre in Kvarnerskih otokov, z množico tihih zalivov ter hkrati najdaljšo evropsko tradicijo visokega turizma. Opatija in Mali Lošinj sta v gostita že več kot 150 let kronane glave z vsega sveta ter svetovne zvezde s sveta umetnosti in zabave. Doživete nepozabno na naših jadrnicah.

Smo izkušena in visoko strokovna ekipa, ki je nastala zaradi ljubezni do jadranja in izkušenj vemo, kaj je potrebno za odlično in varno jadranje. Zato v nam ponujam vrhunsko jadralsko izkušnjo za novo floto jadrnic, ki so nadstandardno vzdrževana in pripravljene. Ves čas smo po potrebi v stiku z vami in rešimo vse težave.


Več si preberite v brošuri

Ultra ugodna ponudba - nova Bavaria 51 Style - 2018

Vrhnuska oprema, klimatska naprava, solarni paneli, zamzrovalnik, žar, laminatna jadra, genaker 146 m2

Lokacija: Šibenik

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Telefon: 00 386 51 661 050Za mrzlo pijačo

Ali ste vedeli da imajo naše 4 in 5 kabinske jadrnice hladilnik v mizi v kokpitu? Da je pijača hladna in pri roki

Več informacij na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 00 386 51 661050.

Septembersko kopanje - jadranje

Štiri dnevno kopanje po najlepših zalivih srednje Dalmacije. Spanje na jadrnici, hrana po svojem okusu... Več info na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. telefon 00 386 51 661050

Bi šli jadrati pa nimate jadrnice?

Za vas imamo na voljo 5 kabinsko Bavario Cruiser 50 letnik 2013 Za več informacij Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali GSM 00 386 51 661050

Vas zebe? Gremo loviti še zadnje sončne žarke in toplo morje

3 kabinska Bavaria 37 letnik 2015 z bowthrusterjem in ogrevanjem v vsaki kabini

Več informacij na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefon 00 386 51 661050

Last minute 4 dni najem jadrnice

V zadnjem trenutku imamo še prosto 5 kabinsko Bavario Cruiser 50 letnik 2013 www.delfincharer.eu Za več informacij in rezervacije nas dobite na telefon 00 386 51 661050 ali pa email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Eko jadranje

Za vas ustvarjamo rute kjer je narava še neokrnjena in navdihujoča, kjer boste le vi in morje

Več ...

Poslovno jadranje

Nudimo popolno uslugo, popolno doživetje in molčečo ter visoko strokovno usposobljeno posadko na vrhunsko opremljeni jadrnici.

Več ...

Ljubezensko jadranje

Romantični zalivi, nepozabni sončni zahodi in vetrovi, ki vas nosijo v srečno prihodnost.

Več ...

Facebook

Jadranje za noro zaljubljene

Življenje je morje. Lepo in viharno. Dajte vetra v jadra svoji ljubezni na nepozabnem jadranju po najbolj romantičnem arhipelagu na svetu.
Več...

Jadranje v najboljši družbi

Samo vi veste katera je. Samo vi veste kako velika je. Mi pa bomo poskrbeli da bo jadranje v najboljši družbi najboljše in nepozabno. 
Več...

Jadranje za srečne družine

Življenje je morje in vse nas žene veter in vse nas greje sonce in želje, da bi mirno plula naša barka. Izpolnite svoje sanje, ujemite veter, razpnite jadra s tistimi, ki jih imate radi.
Več...

Jadranje za seniorje

Morda sta si tega želela vse življenje, pa ni bilo časa ali priložnosti. Morda bosta obujala spomine. Morda bosta spet mlada v vznemirjenosti in vznesenosti na krilih vetra in v naročju morja.
Več...